www.ecclesianet.nl - Begin Wednesday 24 April 2019

Hartelijk welkom op de website van Ecclesia

De stichting Ecclesia, de vrienden van Kohlbrugge, weet zich niet alleen verbonden met Kohlbrugge, maar ook met andere belangrijke mensen uit de christelijke kerk waarvan er enkele rechtsboven zijn uitgebeeld: Augustinus, Luther, Calvijn, Pascal, Groen van Prinsterer, Kierkegaard en Kaj Munk. Vanuit dit christelijke denken, probeert de Stichting antwoorden te vinden op de vragen van deze tijd. Zij doet dit in haar tweewekelijkse blad "Ecclesia".

Een abonnement op het blad Ecclesia kost niet veel. Voor slechts € 30,50 krijgt u 26! keer per jaar het blad thuisgestuurd en steunt u onze stichting. U kunt zich eventueel op deze site aanmelden (klik).

Op deze website vindt u het digitale archief van Ecclesia. Op dit moment zijn we druk bezig om een aantal artikelen te digitaliseren en zal hopelijk het archief zich steeds meer uitbreiden. U bent vrij om artikelen of meditaties over te nemen voor uw eigen kerkblad of website, mits u de bron vermeldt.

Deze website is gemaakt voor Internet Explorer. Het is mogelijk dat andere browsers enkele pagina's niet correct weergeven, onze excuses voor het ongemak.

Inhoud